Illes Lofoten

Visitar les Illes Lofoten durant l'hivern és un somni per a qualsevol fotògraf de paisatge. A l'hivern, les fortes ones del mar trenquen a les platges cobertes de neu. Al mateix temps, els raigs de colors de la màgica Aurora Borealis il·luminen els cels nocturns clars sobre les muntanyes nevades i gelades, que s'alcen arrant del mar de Noruega. A l'hivern, els cims de les muntanyes es tenyeixen amb un color rosa entre l'albada i la posta de sol. Enmig d'aquest impressionant espectacle hivernal de la natura, trobem pobles pesquers idíl·lics i aïllats i les seves petites cases rurals.

A lestiu hi pots trobar el sol de mitjanit del juny, les nits del crepuscle del juliol, fins al retorn de les llums del nord, les Aurores a finals d'agost.

També hi ha el costat salvatge de Lofoten per als més aventurers. Lofoten comença on acaba la carretera. Es pot fer senderisme a les platges de Bunes, Horseid i Kvalvika, així com les impressionants vistes des dels cims de Ryten, Mannen i Reinebringen.

Something went wrong

Unexpected error: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/home/sys/phpfarm/inst/php70/lib/php/extensions/imagick.so' - libMagickWand-6.Q16.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

Please report error at http://community.theturninggate.net